Pages

Search This Blog

Friday, February 17, 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΙ "ΤΩ ΕΡΓΩ" !! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!! Η ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!
ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ Η ΡΙΨΗ ΕΝΟΣ... ΑΥΓΟΥ!!!


Σε φρικτά βίαιες συλλήψεις γερμανών πολιτών από το Αμβούργο που πραγματοποιούσαν καλλιτεχνικό δρώμενο έξω από την γερμανική πρεσβεία στο Κολωνάκι προχώρησε η ΕΛΑΣ. Οι γερμανοί πολίτες προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ.
Το καλλιτεχνικό δρώμενο έγινε ως παράσταση διαμαρτυρίας για την εγκληματική πολιτκή της γερμανικής κυβέρνησης έναντι της χώρας μας, αλλά και για τη συνεχιζόμενη επιμονή της στην μη αποπληρωμή του κατοχικού δανείου.
Αφορμή των συλλήψεων στάθηκε η ρίψη ενός... αυγού (!!!), με τους αστυνομικούς να προπηλακίζουν και να σπρώχνουν όποιον έβρισκαν μπροστά τους...
Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης και πλήθος άλλων συνδικαλιστών.
Πηγή:


No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive