Pages

Search This Blog

Friday, February 17, 2012

Μωρό 4 μηνών κινδυνεύει να πεθάνει γιατί το Ταμείο δεν καλύπτει τη μεταμόσχευση!!... και οι καριόλες Σπυρόπουλος και dr Mengele ΛΟΒΕΡΔΟΣ γίνονται για άλλη μια φορά οι Δήμιοι

Το αβάπτιστο βρέφος, 4 μηνών, του κ. Κωνσταντίνου Κεχαγιά, που ενώ έπρεπε να βρίσκεται από τις 14.02.2012 στο παιδιατρικό νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital for Childrens της Μεγάλης Βρετανίας για να υποβληθεί στην απαραίτητη για την επιβίωση του μεταμόσχευση λεπτού εντέρου, αυτό βρίσκεται εγκλωβισμένο στη χώρα μας λόγω ενός απάνθρωπου και άκαρδου ασφαλιστικού συστήματος.

Ο πατέρας του βρέφους έχει κοινοποιήσει μέσω fax στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας από τις 9 Φεβρουαρίου όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά το Ταμείο έχει επιδείξει παντελή αδιαφορία για μια ζωούλα.

Σήμερα έχουμε 17 Φεβρουαρίου και το προκαθορισμένο ραντεβού στο νοσοκομείο για το μωρό ήδη χάθηκε. Το Σωματείο Μεταμοσχευθέντων Ελλάδος έστειλε επιστολές προς τον Υπουργό Υγείας, προς τον πρόεδρο του Ασφαλιστικού Ταμείου και προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 14 Φεβρουαρίου και ακόμα περιμένει να ευαισθητοποιηθεί κάποιος! Στο μεταξύ περνούν πολύτιμες ημέρες για τα μωρό.

Ο πατέρας του βρέφους κ. Κώστας Κεχαγιάς μίλησε στο "Ράδιο 9" και στην εκπομπή του Γ.Σμυρνή και της Β.Αγγουρίδη, λέγοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να μεταφερθεί το παιδί του στο εξωτερικό. 

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΗ" ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ DR MENGELE !! ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ "Α-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ



No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive