Pages

Search This Blog

Wednesday, February 22, 2012

Το παραμύθι του ''κομμουνιστικού κινδύνου'' καλά κρατεί!!!

Το αισχρό ψευτοδίλλημα ''μνημόνιο ή κομμουνισμός'' το ξεκίνησε ο λαγός Καρατζαφέρης ήδη από το Νοέμβριο (δείτε εδώ την αναφορά μας). Μετά την υπερψήφιση του μνημονίου 2 η σκυτάλη πέρασε στους Νεοδημοκράτες. Ιστοσελίδες που στηρίζουν το Σαμαρά πλέον το φωνάζουν ανοιχτά όπως και...

 οι πασόκοι. ''ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ'', ''Θα γίνουμε Αλβανία'', ''Δεν υπάρχει εναλακτική λύση'' και άλλα τέτοια φαιδρά. Άλλοι φτάνουν να χαρακτηρίσουν όσους αντιδρούν ως αναρχικούς!!!

Κάποιοι φίλοι και Συναγωνιστές με προέτρεψαν να μην ασχοληθώ με αυτό το φαινόμενο. Είπαν χαρακτηριστικά: ''Κάποιοι πιστεύουν ότι θα έρθουν να μας σώσουν οι Ελλοχίμ από τους Νεφελίμ θα κάτσεις να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους''; Πραγματικά δεν θα αφιέρωνα χρόνο γι αυτό αν αυτό το ψευτοδίλλημα δεν γινόταν ''επιχείρημα'' σε όλο και περισσότερους καθεστωτικούς υποστηρικτές των δεσμών του ΔΝΤ. Η τρομακτική ροή γεγονότων και είδήσεων για το αδιέξοδο της πολιτικής που επιβάλει το ΔΝΤ και η Ε.Ε αναγκάζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές τους να στραφούν σ αυτό το ψευτοδίλλημα. Απότερος στόχος βέβαια είναι η επιστροφή σε ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα με στόχο να διχάσουν τον Ελληνικό Λαό και με αυτού του είδους τα αισχρά εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα να δεχθεί την υποταγή του.

Γιατί είναι ψευτοδίλλημα

Κατ αρχήν η εποχή αυτή δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τη δεκαετία του 45-55. Τότε είχε προηγηθεί ένοπλη εξέγερση από το ΚΚΕ. Σήμερα το ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος όπως το χαρακτηρίζουν πετυχημένα κάποιοι) είναι ένα αστικότατο κόμμα που άλλοτε παίρνει εντολές να φρουρήσει τη γιάφκα της Βουλής και άλλοτε όπως τη Κυριακή 12/2 που ψηφίστηκε το μνημόνιο 2 να κρατήσει το κόσμο του (και το κόσμο που δεν ανήκει στο κόμμα) μακρυά από το Σύνταγμα. Σε όλες τις διαδηλώσεις πάντως να παίζει το διασπαστικό του ρόλο κάνοντας χωριστές συγκεντρώσεις από τους άλλους (ξεπουλημένους) συνδικαλιστικούς φορείς αλλά και τον απλό κόσμο. (Άλλωστε όποιος πάει σε συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ δεν πάει για να δει τα μούτρα του Παναγόπουλου και των λοιπών εργατοπατέρων). Για το αστικό ΚΚΕ έχουμε αναφερθεί αναλυτικά εδώ

Έπειτα η καθημερινή ανέχεια και εξαθλίωση που βιώνουν εκατομμύρια Έλληνες αλλά και Ευρωπαίοι πολίτες (δείγμα ότι η κρίση δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό ζήτημα αλλά κρίση της οικονομίας της αγοράς - κρίση του Καπιταλισμού) είναι μια πραγματικότητα που ουδείς μπορεί να προσπεράσει. Όλο και περισσότεροι Έλληνες βλέπουν το αδιέξοδο της Ε.Ε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γίνονται κομμουνιστές όπως θέλουν να προπαγανδίσουν οι δωσίλογοι υποστηρικτές του ΔΝΤ.


Ο ρόλος των γιαλαντζί αντιμνημονιακών τύπου Καζάκη

Ρόλο σ αυτό το σκηνικό παίζουν και διάφοροι αντιμνημονιακοί του γλυκού νερού όπως ο Καζάκης. Στη πρόσφατη ραδιοφωνική κόντρα του με τον πλεόν ένθερμο υποστηρικτή αυτού του ψευτοδιλλήματος, τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο τελευταίος προσπαθούσε να πείσει ότι η αντιμνημονιακή πολιτική μας οδηγεί στον κομμουνισμό πράγμα που ο Καζάκης δεν μπόρεσε να αντικρούσει. Για γέλια ήταν βέβαια η απάντηση του Γεωργιάδη στον Γλέζο σε εκπομπή του Παπαδάκη ότι ένα εσωτερικό δάνειο διπλής μορφής (εθελοντικό για χαμηλόμισθους και υποχρεωτικό για όσους έχουν υψηλό εισόδημα) σημαίνει δήμευση περιουσίας! Το υπονούμενο ήταν σαφέστατο. Η αντιπρόταση όσων αντιτίθενται στο ΔΝΤ είναι όχι απλά ο κομμουνισμός αλλά ο Σταλινισμός!!!

Δεν θα γίνει εμφύλιος αλλά ντου από παντού!
Για να τελειώνουμε με τα παραμύθια. Το καθεστώς δεν είναι σε θέση να διχάσει τον Ελληνικό Λαό με τέτοια ψευτοδιλλήματα. Οι Έλληνες θα στείλουν στον αγύριστο το ΔΝΤ, την ΕΕ και τους δωσίλογους πολιτικάντηδες που στηρίζουν αυτές τις απάνθρωπες πολιτικές της φτώχιας και της εξαθλίωσης. Τα πτώματα των καθεστωτικών κομμάτων (όλων ανεξαιραίτως ακόμα και αυτών που φαίνεται στις στημένες δημοσκοπήσεις ότι ανεβαίνουν) σαπίζουν μέρα με την ημέρα. Οι καθεστωτικοί δεν έχουν περιθώρια για αναδιπλώσεις. Καταρρέουν και το γνωρίζουν καλά γι αυτό παίζουν αυτό το καμμένο χαρτί. Οι Έλληνες θα πάρουν πίσω όσα τους έκλεψαν.

Κουράγιο Έλληνες

Ψηλά το κεφάλι

egersis

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive