Pages

Search This Blog

Sunday, February 19, 2012

Για στάσου κύριε, ΕΣΥ δεν ήσουν αυτός που έριξες την χώρα στα βράχια;;


Διαβάζω εδώ και μερικές μέρες, σε αρκετά sites κυρίως «επισήμων» ΜΜΕ, που ακολουθούνται από blogs που η μορφή τους παραπέμπει στη σύγχρονη δημοσιογραφία αλλά πίσω τους βρίσκονται γνωστοί δεινόσαυροι των Media, μια έσχατη προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου των πολιτών περί παραμονής στο ευρώ και καταδίκης όσων πιστεύουν ότι η επιστροφή στη δραχμή αποτελεί την λύση στο οικονομικό αδιέξοδο!

Σήμερα, διάβασα ότι όσοι επιμένουν στην λύση της δραχμής, πρόκειται κυρίως για άτομα που έχουν χρέη, είτε προς το Δημόσιο, είτε προς τις τράπεζες. Οι υποχρεώσεις τους θα υποτιμηθούν στην ουσία, ενώ εκτιμούν πως το κλίμα αποσταθεροποίησης, που θα ακολουθήσει, θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για να ρυθμίσουν χαριστικά τα χρεωστούμενά τους.
Για να δούμε λοιπόν και να παρακολουθήσουμε την απογύμνωση του μεγαλύτερου ψέματος που προωθείται οργανωμένα από σκοτεινούς κύκλους!!!
Ποιος έχει χρέη προς το δημόσιο;; Ο Blogger της γειτονιάς, ή ο μεγαλοκαναλάρχης που χρωστάει ακόμη και στα πετεινά του ουρανού;

Ποιος έχει χρέη προς το δημόσιο;; Ο καθηγητής οικονομικών που υποστηρίζει επώνυμα την επιστροφή στη δραχμή ή ο «εκδότης μιας εφημερίδας» που βάζει έναν δημοσιογράφο του να γράψει τα δεινά της δραχμής!

Ποιος έχει χρέη προς το δημόσιο;; Ο ιδιοκτήτης μιας τεράστιας εκδοτικής εταιρίας ή ο πιτσιρικάς που έχει μαζεύει στο site του ένα εκατομμύρια κόσμο κάθε μέρα;

Σαφώς, και η προπαγάνδα που ξεκίνησε επίσημα την Παρασκευή από συγκεκριμένα sites είναι καθ υπόδειξη του Μαξίμου και προς όφελος των παραδοσιακών ΜΜΕ που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα!
Είναι γνωστά τα χρέη των ΜΜΕ προς το ΙΚΑ και τις τράπεζες! Χρέη τεράστια που ουδέποτε μπήκε κανείς στον κόπο να τα εισπράξει αλλά αντίθετα, το κράτος, επιβραβεύει τους φοροκλέπτες με τις πολιτικές του ή ακόμη και τους βραβεύει σε διάφορες εκδηλώσεις!!!

Συνεπώς, σύμφωνα με την προπαγάνδα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αυτοί που θα είχαν συμφέρον από την επιστροφή στη δραχμή, είναι οι ιδιοκτήτες μεγάλων ΜΜΕ , παραδοσιακών δημοσιογραφικών οργανισμών, και εκδοτών εφημερίδων!

Είδε κανείς στην Ελλάδα, ένα κανάλι, ή μια μεγάλη εφημερίδα, να είναι υπέρ της δραχμής;

Απαντώ

ΟΧΙ

Ολοι είναι υπέρ της παραμονής στο Ευρώ!

Γιατί το είπε αυτό ο Σόρος στο Νταβός?

Πολύ απλά, για να δημιουργήσει φαιά προπαγάνδα, στους πολίτες της Ε.Ε. που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στη χώρα μας!

Την τελευταία εβδομάδα έγιναν πάνω από 30 συζητήσεις σε κανάλια, και η συζήτηση στράφηκε γύρω από το δίλημμα δραχμή η Ευρώ! Τις περισσότερες τις παρακολούθησα! Οσες είδα, δεν υπήρχε ούτε ένας καλεσμένος, που να υποστηρίζει την έξοδο από το Ευρώ! Ολοι ήταν υπέρ της παραμονής!
Η προπαγάνδα στο μεγαλείο της!

Συζητάνε για κάτι χωρίς να καλείται εκπρόσωπος του αντίλογου!
Επί της ουσίας, την δραχμή τρέμουν οι τράπεζες και όσοι έχουν μεγάλη περιουσία σε ρευστό!

Τρέμουν όσοι έχουν μαύρο χρήμα από παράνομες δραστηριότητες, όπως ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από λαθρεμπόριο ή από εμπόριο ναρκωτικών!
Τρέμουν όσοι έχουν πάρει μίζες από κομπίνες και με την αλλαγή του νομίσματος θα αναγκαστούν να το εμφανίσουν έστω για μερικά δευτερόλεπτα κατά την διαδικασία μετατροπής του νομίσματος!

Το δίλημμα που θα βάζουν από σήμερα και στο εξής θα είναι «Ευρώπη ή Χάος»!

Κι αυτό γιατί διαπίστωσαν ότι η επιστροφή στη δραχμή έχει κερδίσει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Φυσικά, κανείς δεν είπε να βγούμε από την Ευρώπη! Προσωπικά επιθυμώ και παλεύω να παραμείνουμε! Αυτό που είναι άμεση ανάγκη όμως, είναι η απαλλαγή μας από το Ευρώ!

Το δίλλημα που βάζουν είναι κι αυτό πλαστό, ένα από τα πολλά που έβαζαν !
«Μνημόνιο 1 ή χάος» έλεγαν οι φωστήρες ! Και τελικά έφεραν το μνημόνιο αλλά μαζί του ήρθε και το χάος!

«Το κούρεμα θα φέρει χρεοκοπία» έλεγαν! Και από εκεί που το κούρεμα ήταν απαγορευτικό ακόμη και να το λέμε ως λέξη, ξαφνικά, η Ελληνική Κυβέρνηση τα γύρισε και το κατέστησε επίσημη πολιτική της! Όταν το λέγαμε εμείς όμως (όταν είχε νόημα να γίνει, πριν οχυρωθούν οι τοκογλύφοι) ήμασταν «λαϊκιστές»!!!

«Ευρώ ή χρεοκοπία» έλεγαν και δεν φρόντισε κανείς , να οχυρώσει την χώρα μας απέναντι στο ενδεχόμενο, να μας πετάξουν –με το ζόρι- έξω από την Ευρωζώνη! Ούτε ένα μέτρο προστασίας της οικονομίας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν πήραν! Γιατί έλεγαν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί! Πέρασαν δυο χρόνια, και μόλις προχτές κατάλαβαν, ότι και σ αυτό είχαμε δίκιο!

Ο Ελληνας και η Ελληνίδα, έχουν καταλάβει, ότι αυτοί που ρήμαξαν τα ταμεία του κράτους με χορηγίες αλλά και με κομπίνες απίστευτες, επιθυμούν την παραμονή μας στο Ευρώ! Είναι αυτοί που κρύβουν από το λαό, τα ονόματα των δημοσιογράφων και ανθρώπων του τύπου, που έπαιρναν μίζες από τι Siemens! Γιατί η επιστροφή στη δραχμή, θα σημάνει αυτόματα και πτώση του πολιτικού συστήματος που στηρίζει το διεφθαρμένο επιχειρείν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Και θα αποκαλυφτούν πολλά!

Το αυγό του φιδιού φίλες και φίλοι, βρίσκεται στις δαιδαλώδεις διαδρομές των υπονόμων, που συνδέουν, τις πολιτικές φαμίλιες και τις φαμίλιες του τύπου!

Βόρβοροι και οχετοί, που συνδέονται με κανάλια εκτός Ελλάδος τύπου «Μέρντοχ»!

Παρακολουθώ καθημερινά διάφορους περίεργους «καθηγητάδες» οικονομικών, να δίνουν ρέστα υπέρ της παραμονής της δραχμής και δεν βρίσκεται ένας δημοσιογράφος να τους πει:

«Για στάσου κύριε: Εσύ δεν έριξες την τράπεζα που διοικούσες έξω;»

«Για στάσου κύριε: Εσύ δεν πούλησες την Τράπεζά σου σε ξένους;»

«Για στάσου κύριε: Εσύ δεν ήσουν το ιππικό που έμπαινες στις 1:45 κάθε μεσημέρι και κρατούσες ψηλά το χρηματιστήριο για να προλάβουν να φύγουν πρώτα τα ξένα κεφάλαια από μέσα;»

«Για στάσου κύριε: Εσύ δεν έριξες στα βράχια το ασφαλιστικό ταμείο με τις …συμβουλές σου;»

«Για στάσου κύριε: Εσύ δεν ήσουν αυτός που καλυπτόσουν κάτω από την … ψευδή επιγραφή … Τράπεζα της … Ελλάδος;»


«Για στάσου κύριε: Εσύ δεν ήσουν αυτός που έδινε θαλασσοδάνεια σε επιχειρηματίες που σήμερα αντί για αναπτυξιακά έργα, πήραν τα λεφτά τους και τα πήγαν στο εξωτερικό;»

Κι έρχεσαι ΕΣΥ σήμερα, και τολμάς να κατηγορείς όλους εμάς που θέλουμε ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Κι έρχεσαι ΕΣΥ, να μας πλασάρεις τον εαυτό σου ως ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ που πρέπει να του εμπιστευτούμε τις τύχες μας;

Σαφώς και ο κόσμος γνωρίζει ! Κι επειδή γνωρίζει, είναι θέμα χρόνου, να στείλει τους προδότες και τους πλιατσικολόγους εκεί που τους αρμόζει!
Εκεί που αρμόζει σε όλα αυτά τα τρωκτικά!

Πίσω στους υπονόμους τους!!!


 http://www.aegeantimes.gr

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive