Pages

Search This Blog

Sunday, February 19, 2012

ΠΡΟΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ " ΚΩΦΕΥΟΥΝ": "ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ...ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ"

....  ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ  ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ..... ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ" ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ "ΑΙΜΑ" ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ! ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ///

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ .. "ΦΥΛΑΤΩΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΟΠΩΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ!!... ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ.....ΑΥΤΟΙ... ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΟΝΤΑΣ... ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ...... ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ...ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ... ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ.....

ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ...... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!! ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ!!! ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ!!

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΑΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ Η ΠΡΩΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤ ΑΥΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ "ΟΡΓΑΝΑ" ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ !! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΕΛΓΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ!!  ... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ "ΘΑΨΙΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ "ΕΔΕ" ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ (ορα κωφό 100% δημοσιογράφο)  Ή ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ .....Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΠΙΣΤΕΨΕΙ' ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΚΙ ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥΣ..... ΕΙΝΑΙ "ΕΧΘΡΟΙ" ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!...
======================================================================


 









Οι φωτογραφίες είναι του Odysseas Gp και τραβήχτηκαν εχθές στο Σύνταγμα (17/02/12), την ώρα που τα ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει τους μαθητές στην πλατεία.

Όπως μάθαμε, οι άνδρες των ΜΑΤ προσήγαγαν και πολίτες, περαστικούς, οι οποίοι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τη βία που ασκήθηκε πάνω σε 16χρονους νέους. Ωστόσο, δεν ...

είχαμε φωτογραφίες αυτών των περιστατικών, μέχρι που είδαμε τις εικόνες ντοκουμέντα του Οδυσσέα, τις οποίες και αναδημοσιεύουμε με την άδειά του...


Στην πρώτη φωτογραφία μπορείτε να δείτε, έναν άνδρα των ΜΑΤ να έχει πιάσει από το λαιμό έναν πολίτη, ο οποίος ούτε κουκούλα φοράει, ούτε απειλεί την ακεραιότητα του… οργάνου προστασίας του πολίτη. Ακολουθούν φωτογραφίες της προσαγωγής.


Ρωτάμε τον κύριο Παπουτσή: προβλέπεται οι άνδρες των ΜΑΤ να πιάνουν από το λαιμό πολίτες που διαμαρτύρονται;

Ρωτάμε τον αρχηγό της Αστυνομίας: έτσι προστατεύετε τους πολίτες, τηρείτε το Σύνταγμα και τους Νόμους;
Ρωτάμε τη Δικαιοσύνη: θα ασχοληθείτε με αυτό που δείχνει η φωτογραφία;

 

kafeneio-gr.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive