Pages

Search This Blog

Monday, February 20, 2012

Στημένα σκηνικά από τους ... εχθρούς του λαού!..... ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ... Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Καταθέτω τις παρακάτω σκέψεις εξ αφορμής των θλιβερών γεγονότων της περασμένης Κυριακής που διέλυσαν την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκατοντάδων χιλιάδων Αθηναίων αλλά και
αποπροσανατόλισαν την κοινή γνώμη στρέφοντας ...

αλλού την συζήτηση και όχι στο μέγεθος της μεγάλης προδοσίας και των συνεπειών αυτής με την ψήφιση του 2ου μνημονίου από τους 199 ξεπουλημένους Βο(υ)λευτάδες, καθώς και από τον ξυλοδαρμό των μαθητών την περασμένη Παρασκευή από τους άνδρες χωρίς “ανδρισμό” των ΜΑΤ.  
Συμμετέχω τακτικά εδώ και 2 χρόνια σε όλες τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες του λαού μας ενάντια στα πολιτικά “τσογλάνια” που αφού επέτρεψαν ή και κατάκλεψαν οι ίδιοι τον δημόσιο κορβανά τώρα μας επιβάλλουν λύσεις προς τα συμφέροντα των έξωθεν πατρόνων και συνεταίρων τους!
Παρακολουθώντας λοιπόν προσεχτικά όλες αυτές τις διαμαρτυρίες είδα και κατανόησα όπως και πολλοί άλλοι, τα στημένα κόλπα των αλητήριων εξουσιαστών οι οποίοι κάθε φορά σε μεγάλες απεργίες και συγκεντρώσεις χρησιμοποιούν παρακρατικούς μηχανισμούς τους οποίους εμφανίζουν ως αριστεριστές ή αναρχικούς κουκουλοφόρους οι οποίοι τάχατε συγκρούονται με τα ΜΑνΤρόσκυλα τους!
Προσωπικά τον περασμένο Ιούνιο (πριν από τα γεγονότα της 28 και 29) είδα (από την περίβολο του νοσοκομείου Αγ. Σάββας) απέξω από την Γ.Α.Δ.Α αστυνομικούς με πολιτικά (χαρακτηριστικές αναρχόφατσες με ιδιαίτερο στυλ και σωματότυπο) να αλλάζουν βάρδια. Πολλά λοιπόν από αυτά τα τσογλάνια τα είδα να πρωτοστατούν τις επόμενες ημέρες στα γνωστά γεγονότα που δάρθηκαν αναίτια και βάναυσα (από τους Πραιτοριανούς του Παπουτσή) εκατοντάδες διαδηλωτές!
Κάθε φορά λοιπόν την "κατάλληλη" στιγμή στήνουν επεισόδια στα άκρα της πλατείας Συντάγματος προκαλώντας 1ον την αποκοπή της ροής χιλιάδων διαδηλωτών προς την πλατεία και 2ον την προβολή από τα τηλεοπτικά κανάλια (των εργολαβοκαναλαρχών φίλων τους και συνεταίρων τους) μια άδειας πλατείας ... που έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης!  
Ο στόχος όλων αυτών των φασιστοειδών (κυβερνητικών αλλά και υπηρετούντων στις μονάδες καταστολής) είναι προφανής και έχει να κάνει με την μεθοδευμένη προσπάθεια  να μας εκφοβίσουν, να μας τρομοκρατήσουν, να μας αποτρέψουν και τελικά να μας απαγορεύσουν ακόμα και να διαμαρτυρόμαστε για τις εις βάρος μας εξαθλιωτικές και προδοτικές αποφάσεις και ενέργειες τους!
 
Φίλες/οι  το σκηνικό είναι στημένο και το σενάριο πολλές φορές περιλαμβάνει και κατεστραμμένες περιουσίες αλλά δυστυχώς και χαμένες ζωές (όπως στην περίπτωση των 4 συνανθρώπων μας στην τράπεζα της MARFIN.
Πρέπει λοιπόν να κατανοήσουμε ότι όλα αυτά τα “σκουλήκια” που στήνουν και συμμετέχουν σε αυτά τα σκηνικά  δηλ. οι πολιτικές και αστυνομικές κεφαλές, οι χαφιέδες, οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι και οι "λοβοτομημένοι" Ματατζήδες είναι εχθροί του ΛΑΟΥ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πέρα από την αποστροφή και την αηδία μας προς αυτούς κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν σκληρά για όλα όσα έκαναν και κάνουν την περίοδο της μεγάλης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που διανύουμε!
 
 

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive