Pages

Search This Blog

Monday, February 20, 2012

Μπερδέψαμε τα μπούτια μας



Ο Σκάι (γάιδαρο) καθαρίζει την Ελλάδα. Είναι ντροπή να παραδώσουμε την χώρα βρώμικη στους Γερμανούς.

Τι θα πει η γειτονιά;

Ο Σκάι έχει αναλάβει να καθαρίσει την Ελλάδα από τα σκουπίδια και η κυβέρνηση έχει αναλάβει να καθαρίσει την Ελλάδα από τους Έλληνες.

Διαγραμμένοι βουλευτές από την ΝΔ θέλουν να επιστρέψουν στο μαντρί και για να το πετύχουν θα ψηφίσουν τα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο το οποίο και καταψήφισαν.

Εδώ πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό πρωτάθλημα κωλοτούμπας αλλά με τον ορισμό της αυτογελοιοποίησης.

Όσοι ψηφίσουν ΝΔ (και θα υπάρχουν και τέτοιοι) να μην τους ξεχάσουν. Τέτοιους πολιτικούς που βάζουν πάνω από όλα το καλό της χώρας και όχι την έδρα τους στην βουλή δεν τους αφήνεις έτσι…

Το σκηνικό έχει διαμορφωθεί ως εξής: Το ΛΑΟΣ έγινε ΝΔ. Η ΝΔ έγινε ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΔΗΜΑΡ. Μνημονιακοί βουλευτές έγιναν αντιμνημονιακοί στηρίζοντας τα μέτρα του μνημονίου. Αντιμνημονιακοί βουλευτές ψήφισαν το μνημόνιο. Το μνημόνιο που είναι ο βασικός όρος για να σωθεί η χώρα, με μαθηματική ακρίβεια την οδηγεί στην καταστροφή.

Η αριστερά ρίχνει κάποιες άσφαιρες βολές και ο λαός δεν λέει να το πάρει απόφαση να σώσει ότι σώζεται ακόμα.

Η Ελλάδα πρόσφερε στον παγκόσμιο πολιτισμό την λογική. Και η άτιμη η Ελλάδα δεν κράτησε ούτε δείγμα λογικής να έχει να πορεύεται.

Εχθές είχαμε εθνικές εκλογές, όπως είχαν αποφασίσει οι τρεις σωτήρες της Ελλάδας (που έχουν μείνει δύο). Αλλά ο μεν ένας θέλει να εξαντλήσει την τετραετία το μεταμφιεσμένο ΠΑΣΟΚ ο δε άλλος δεν κοιμάται αγκαλιά με το ημερολόγιο με αποτέλεσμα να έχει χάσει τον χρόνο. Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος…

Ο χρόνος, εξάλλου, είναι σχετικός.

Οι δημοσκοπήσεις, όσο...


μπορεί κάποιος να τις λάβει στα σοβαρά, δείχνουν ότι οι πολίτες θα υπογράψουν με τα χεράκια τους την θανατική καταδίκη τους.

Έτσι, με την συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ιμιτασιόν ΠΑΣΟΚ (ΝΔ όπως τους λεν οι φίλοι τους)  θα υπάρχει κυβέρνηση καρμπόν της σημερινής με απλή αλλαγή στα ονόματα.

Μπορεί σε καθαρά νούμερα τα νούμερα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να έχουν 27% (τεράστιο ποσοστό έτσι κι αλλιώς) αλλά με τα ποσοστά αποχής πάνω από 30% και τις αλχημείες του εκλογικού νόμου φτάνουν σε ποσοστά κυβέρνησης.

Πρέπει να γίνει αγώνας ώστε να καταλάβουμε όλοι μας ότι η αποχή θα ευνοήσει το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Απλά πράγματα.

Όταν σιχαίνεσαι το πολιτικό σύστημα (και δίκαια) δεν αδιαφορείς για αυτό αλλά το ανατρέπεις.

Ακτιβιστή της δεξιάς χαρακτήρισε τον εαυτό του ο τσεκουράτος Βορίδης. Γι΄ αυτό βρήκε στέγη στο διαμέρισμα του Τσε Καρατζαφέρ.

Με τα μούτρα στην δουλειά θα πέσει η κυβέρνηση. Έχει μόλις 10 μέρες για να ολοκληρώσει με 79 μέτρα τον ομαδικό τάφο της Ελλάδας.

Κάποτε πιστεύαμε (οι αφελείς) ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να δουλεύουν και μάλιστα πολύ. Τώρα η κυβέρνηση και μας δουλεύει πολύ και εργάζεται σκληρά ώστε να παραδώσει την χώρα στους δανειστές μας όσο πιο ελκυστική γι΄ αυτούς γίνεται.

Και για να τους ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο τους κάνει δώρο και καμιά δεκαριά εκατομμύρια δούλους.

Να υπενθυμίσω το εξής: Το χρέος στο 120% του ΑΕΠ δεν ήταν βιώσιμο. Όμως αυτός ακριβώς είναι ο στόχος για το 2020. Σχεδίασαν λοιπόν κούρεμα και μέτρα για να πιάσουν αυτόν τον στόχο.

Μόλις 3 μήνες μετά μας λένε ότι με τον δικό τους σχεδιασμό το χρέος το 2020 θα είναι 129% του ΑΕΠ.

Οπότε θα χρειαστούν επιπλέον μέτρα και ξεπούλημα για να καταλάβουν μετά από το επόμενο τρίμηνο ότι το χρέος θα φτάσει στο 135%.

Και εμείς τους κοιτάμε…

Όχι μόνο έχουμε παραδώσει την κυριαρχία του κράτους αλλά θα πάψουμε να έχουμε και νομική οντότητα.

Ζήτημα εθνικής αξιοπρέπειας να κλείσει μια περίοδος αβεβαιότητας, είπε ο Μπένι ο μισθοφάγος.

Και μόλις κλείσει αυτή η περίοδος θα αρχίσει μια άλλη. Της βεβαιότητας. Μιας απόλυτης καταστροφής. Του απόλυτου ξεπουλήματος. Της απόλυτης φτώχειας. Αλλά θα έχουμε ξεφύγει από την αβεβαιότητα.

Άλλο να μην είσαι σίγουρος για το αν θα έρθει και πότε η καταστροφή και άλλο να έχεις την βεβαιότητα. Ας του το αναγνωρίσουμε.

Είναι άλλο ένα μεγάλο έργο του υποψήφιου αρχηγού του αποκόμματος του ΠΑΣΟΚ.

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive