Pages

Search This Blog

Monday, February 20, 2012

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!! - Εριξαν χημικά στα αποδυτήρια Μάχες σώμα με σώμα σε αγώνα Δ Εθνικής στον Πειραιά - Πλατεία Συντάγματος έκαναν τα ΜΑΤ το γήπεδο του Ιωνικού


Σε μια απίστευτη όσο και πρωτοφανή ενέργεια προέβησαν εχτές τα ΜΑΤ στον αγώνα Ιωνικού – Κερατσινίου. Οσοι βρέθηκαν εκεί μιλούσαν για σκηνές πλατείας Συντάγματος.

Όλα ξεκίνησαν στο ΄85, όταν σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιωνικού κ.Στέλιο Παλαιοχωρίτη, τα ΜΑΤ παρατάχθηκαν μέσα στο γήπεδο σε παράταξη μάχης!

Και ενώ δεν υπήρχε σύρραξη φιλάθλων των αντιπάλων ομάδων, με αφορμή κάποια συνθήματα, τα ΜΑΤ, μετά την λήξη του αγώνα, επιτέθηκαν στους φιλάθλους του Ιωνικού. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, με τους φιλάθλους στην κυριολεξία να απωθούν τα ΜΑΤ εκτός γηπέδου!
Ακολούθησε η αντεπίθεση των ΜΑΤ, αυτή τη φορά με χρήση χημικών εντός του Γηπέδου. Γεγονός που δεν έχει γίνει ξανά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που βρισκόταν στα αποδυτήρια να τρέχουν να βγουν από αυτά μιας και η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική. Δυστυχώς όμως, από την μια πλευρά ήταν τα ΜΑΤ και η δεύτερη έξοδος ήταν κλειδωμένη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και αρκετοί να λιποθυμήσουν!

Ευτυχώς, κάποιοι παράγοντες και φίλαθλοι, έσπασαν την πόρτα των αποδυτηρίων και απεγκλώβισαν τους παίχτες των δύο ομάδων!

Ακολούθησαν και νέες συμπλοκές, με την Αστυνομία να είναι ιδιαίτερα επιθετική με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

Όπως δήλωσε στους AegeanTimes.gr o πρόεδρος της ομάδας «τέσσερις φίλαθλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ ο βοηθός προπονητή του Ιωνικού έβαλε επτά ράμματα στο κεφάλι από χτυπήματα γκλοπ».

Σύμφωνα με τους φιλάθλους, «η προκλητική εμφάνιση διμοιρίας των ΜΑΤ σε έναν αγώνα που κυλούσε ήσυχα και ο ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστών και προπονητών δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική. Η ρίψη όμως χημικών σε έναν κλειδωμένο από την αστυνομία χώρο, μόνο ως απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή μπορεί να εκληφθεί».

Πάντως, σε επίσημη ανακοίνωσή του, ο ΑΟ Ιωνικός, «καταγγέλει τον επικεφαλή της αστυνομικής δύναμης κ. Πουλάκο και τον διοικητή της διμοιρίας ΜΑΤ ως αποκλειστικούς υπεύθυνους των σοβαρότατων επεισοδίων, που παραλίγο να στοιχίσουν ζωές. Η συμπεριφορά του κ. Πουλάκου σε όλους τους προηγούμενους αγώνες ήταν άκρως προκλητική, απειλώντας τους ανθρώπους του Ιωνικού και τη διοίκηση με συλλήψεις, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο».

Σύμφωνα με παράγοντες, η διοίκηση του Ιωνικού θα καταθέσει μηνυτήριες αναφορές εναντίον όλων των υπεύθυνων.

Και όλα αυτά, σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, Δ Εθνικής κατηγορίας!

Από την πλευρά της Αστυνομίας δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση, ενώ εμπειρογνώμονες που έφτασαν στο χώρα, δήλωναν έκπληκτοι για την χρήση χημικών σε κλειστό χώρο και μάλιστα αθλητικό!

Το λόγο τώρα έχει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διότι απ ότι φαίνεται, οι άνδρες των ΜΑΤ είναι σαφώς επηρεασμένοι απ όσα συμβαίνουν στο Σύνταγμα και μεταφέρουν την οργή τους αλλού!

 http://www.aegeantimes.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ:ΠΡΟΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ " ΚΩΦΕΥΟΥΝ": "ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ...ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ"

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive