Pages

Search This Blog

Thursday, February 16, 2012

Απόπειρα έσχατου εξευτελισμού του Λαού


απο το ντόπιο και ευρωπαικό εξουσιαστικό σύστημα με στόχο τη φίμωση και την υποταγή.Μια «ιδιόρρυθμη κατάσταση», όπου, συνεχώς φέρνουν δήθεν νέους όρους και θέτουν νέες προϋποθέσεις.Επιβάλουν ανοικτά δικτατορικό καθεστώς με..τεχνοκρατικό μανδύα
Η ντόπια δοσιλογική κυβέρνηση με πρωταγωνιστή αβανταδόρο των τοκογλύφων τον Β.Βενιζέλο ισχυρίζεται πως «υπάρχουν εμφανείς δυνάμεις στο εσωτερικό της Ευρώπης που παίζουν με τη φωτιά, γιατί θεωρούν ότι δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση 26ης Οκτωβρίου και θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης».

Στην ίδια ..τηλεοπτική συχνότητα ο Κ. Παπούλιας επίθεται θεατρικά στον υπουργό οικονομικών της προσφιλούς του Γερμανίας θέτωντας το ρητορικό ερώτημα «ποιος είναι ο κ. Σόιμπλε».

Επι της ουσίας, η θρασύτητα των ευρωπαίων πολιτικάντηδων φθάνει τώρα πιθανό στο απώγειο,αφού ξεδιάντροπα και επίσημα επεμβαίνουν στα εσωτερικά της Ελλάδας,επιβεβαιόνωντας πανηγυρικά και δημόσια ότι η χώρα μας έχει παραδοθεί σε ξένη κατοχή..

Οι Γερμανοί εταίροι,με το στόμα του Σοιμπλε επιχειρούν να επιβάλουν ανοικτά δικτατορικό καθεστώς με..τεχνοκρατικό μανδύα, αφού μιλούν για αόριστη αναβολή των εκλογών η εναλλακτικά για κυβέρνηση τεχνοκρατών αορίστου χρόνου -ανεξάρτητα αποτελέσματος-αν τελικά επιτρέψουν να γίνουν σύντομα εκλογές στην Ελλάδα!

Δηλαδή διορίζουν αυτοί την κυβέρνηση που υπηρετεί τα συμφέροντά τους, ανεξάρτητα τι θέλουν οι πολίτες!

Μέσα απο αυτή την πρωτοφανή διαδικασία,αφαιρούν από τους πολίτες της χώρας το δικαίωμα να επιλέξουν-έστω μέσα στα περιορισμένα και ασφυκτικά πλαίσια του ίδιου του συστήματος - την κυβέρνηση τους και κατά συνέπεια τον τρόπο που αυτοί θέλουν να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στην οποία οι δυνάστες τους -οικονομικοί και πολιτικοί εξουσιαστές -τους έφεραν.

Και σαν να μην είναι αρκετά αυτά τα δύο εναλλακτικά σενάρια απαγόρευσης έκφρασης της λαικής βούλησης, ο..Γερμανός εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Κότχαους, κάνει λόγο για αναγκαίες δεσμεύσεις όλων των ελληνικών κομμάτων να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις, μιλώντας μάλιστα για «απαραίτητη προϋπόθεση», προκειμένου να εγκριθεί η περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι απαιτείται όλα τα ελληνικά κόμματα να ταυτίσουν τα προγράμματά τους με τις επιταγές των μνημονίων των τοκογλύφων!

Και επιπλέον υποχρέωση των ελλήνων πολιτών να επιλέξουν όπως αντιπροσωπευτούν μόνο μεταξύ τών όποιων κομμάτων δεσμευτούν..

Και μέσα σε ένα απίστευτο κρεσέντο ολοκληρωτισμού πρόσθεσε ότι οι εταίροι της Ελλάδας πρέπει να είναι βέβαιοι ότι «οι συμφωνίες θα ισχύουν και μετά τις εκλογές»,προεξοφλώντας ποιά θα είναι η απόφαση του λαού,πρίν απο αυτόν γι αυτόν !

Μέσα σε αυτό το κλίμα των ιταμών ολοκληρωτικής έμπνευσης προκλήσεων απο την ΕΕ, στις οποίες φυσικά καμμία επίσημη απάντηση δεν δίνεται απο ελληνικής πλευράς, οι πληροφορίες τις οποίες διακινούν από το πρωί τα αργυρώνυτα συμβατικά ΜΜΕ μέσα και έξω απο την Ελλάδα μιλούν για εξέταση  τρόπων καθυστέρησης μέρους ή και του συνόλου του δεύτερου πακέτου δανείων προς την Ελλάδα, αποφεύγοντας ωστόσο μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας.

«Υπάρχουν προτάσεις να καθυστερήσει το ελληνικό πακέτο ή να σπάσει, προκειμένου να αποφευχθεί μια άμεση χρεοκοπία, αλλά χωρίς να υπάρχει δέσμευση για όλο το πακέτο», ανέφερε αξιωματούχος με γνώση των προπαρασκευαστικών συνομιλιών για τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Eurogroup.Οι πληροφορίες αυτές εντείνουν το κλίμα τρομοκρατίας και απόπειρας εκφοβισμού και εξευτελισμού των πολιτών.

Η χώρα, με απόλυτη και μοναδική ευθύνη της ντόπιας εξουσιαστικής ελίτ βρίσκεται πράγματι μπροστά σε ιστορικές αποφάσεις.Μόνο που τις αποφάσεις αυτές που αφορούν τη ζωή του λαού για πολλές ίσως δεκαετίες δεν μπορούν να τις πάρουν οι παραπάνω, κατ έξοχή υπεύθυνοι για την κατάρρευση.

Αν κάνουν το λάθος και τις πάρουν ερήμην του λαού,θα πρέπει συγχρόνως να σκεφθούν  ότι αυτές σύντομα θα παύσουν να ισχύουν..

Οι πολίτες ντε-φάκτο θα τις έχουν στην πράξη ανατρέψει..

Με απλά λόγια οι ντόπιοι και ξένοι κυβερνώντες δέν έχουν στην πραγματικότητα καμία πιά επιλογη..

stopcartel Newsdesk

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive