Pages

Search This Blog

Monday, February 13, 2012

" ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ"

αποκλειστική συνέντευξη
«Η Αριστερά συνεργεί στην διαπραχθείσα εσχάτη προδοσία. Σύριζα και Κ.Κ.Ε. έχουν δανειστεί εκατομμύρια από τις τροϊκανές Τράπεζες.  Αποτελεί και αυτή τμήμα του προδοτικού θιάσου»
«Ο κ.Τσίπρας πουλάει την Ελλάδα για 7.500 ευρώ που έχει δανειστεί από τις τροϊκανές τράπεζες. Παίζει ρόλο πολιτικού χαμαιλέοντα…»

«Θα μηνύσω και την Κυβέρνηση Παπαδήμου, μόλις ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση»
«Καταγγέλλω την προσπάθεια του νυν υπουργού Δικαιοσύνης να τεθεί στο αρχείο η μήνυσή μου»
«Θα δικαστούν για δωσιλογισμό όσοι ευθύνονται. Ακόμη και δικαστικοί λειτουργοί, συνταγματολόγοι, δημοσιογράφοι»
«Η Αστυνομία οφείλει να είναι αρωγός της λαϊκής εξέγερσης για την αποκατάσταση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και όχι να ξυλοκοπεί τους πολίτες»



του Μάκη Βραχιολίδη
Ο Δημήτρης Αντωνίου, ο γιατρός από τη Χαλκίδα που μήνυσε 173 βουλευτές για εσχάτη προδοσία, είναι έτοιμος να καταθέσει νέα μήνυση, σε όσους βουλευτές και μέλη της Κυβέρνησης Παπαδήμου ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.
Σε συνέντευξή του στον συνεργάτη της «Ελεύθερης Ώρας» Μάκη Βραχιολίδη, ο Δ. Αντωνίου, ξεσπαθώνει ακόμη και σε βάρος των κομμάτων της Αριστεράς και ειδικά του Προέδρου του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα. Θεωρεί ότι συνεργεί στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, «πουλάει την Ελλάδα και είναι μέρος του προδοτικού θιάσου» όπως λέει χαρακτηριστικά, επειδή, όπως επισημαίνει, ενώ έχει την δυνατότητα είτε να  παραιτηθεί της βουλευτικής του ιδιότητας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Σύριζα, είτε να συμβάλει στην προώθηση της κατατεθείσας μήνυσης στο Ειδικό Δικαστήριο, δεν κάνει απολύτως τίποτε!
Ανάμεσα στα όσα ενδιαφέροντα υποστηρίζει στην συνέντευξή του ο Χαλκιδέος γιατρός, τονίζει ότι η Αστυνομία φέρει ευθύνη διότι αντί να σταθεί αρωγός στις λαϊκές αντιδράσεις, απαντάει με χημικά και ξύλο! Επίσης, αναφερόμενος στην πατριωτική στάση του βουλευτή Πάνου Καμμένου, υπογραμμίζει ότι θα προσέλθει ως μάρτυρας κατηγορίας στη μήνυση των πρωταιτίων για εσχάτη προδοσία. Δεν παραλείπει να εκφράσει την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας.

 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κύριε Αντωνίου, έχετε καταθέσει μήνυση για εσχάτη προδοσία σε όσους βουλευτές συνέπραξαν στο έγκλημα της παράδοσης της χώρας μας στο ΔΝΤ και το μνημόνιο. Κατ’ αρχήν θυμίστε μας, πόσους βουλευτές κατηγορείτε για εσχάτη προδοσία και σε ποια κόμματα ανήκουν;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ:  Έχω μηνύσει –βασικά- τους 173 που ψήφισαν το Μνημόνιο (Πασόκ, ΛΑΟΣ και Ντόρα), εκτός αυτών που δεν το ψήφισαν από το Πασόκ. Επίσης έχω μηνύσει και τους υπολοίπους βουλευτές όλης της αντιπολίτευσης (μείζονος κι ελάσσονος), καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διότι τηρούν μια παθητική στάση ανοχής μπροστά στην προδοσία της χώρας και δεν κάνουν το αυτονόητο: Nα παραιτηθούν συλλογικά από την βουλευτική των ιδιότητα, εξαναγκάζοντας σε παραίτηση την προδοτική κυβέρνηση. Τον Πάνο Καμμένο τον έχω προτείνει ως μάρτυρα κατηγορίας, εξαιρώντας τον έτσι από το κατηγορητήριο, μετά την εθνική και γενναία στάση που τηρεί κατά των ημεδαπών προδοτών και ξένων κατακτητών.



Η υπόθεση απ’ όσο γνωρίζουμε, βρίσκεται στη βουλή και πρέπει να εμφανιστούν 35 βουλευτές για να προωθήσουν τη μήνυσή σας. Τότε μόνον θα φτάσει στο Ειδικό Δικαστήριο.  Ευελπιστείτε ότι μπορεί να γίνει αυτό από την παρούσα βουλή; Γιατί άραγε δεν βρίσκονται 35 βουλευτές από τα κόμματα της αριστεράς, την ώρα μάλιστα που έχουν αντιμνημονιακό λόγο;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ:  Πρώτα να διευκρινίσουμε ότι όλες οι άλλες μεγάλες ποινικές υποθέσεις που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή από τον εισαγγελέα (Εξοπλιστικά, Υποβρύχια, Βατοπέδι κλπ), έχουν αρχειοθετηθεί λόγω παραγραφής των (άρθρο 86 Συντ. και ν.2136/2003 περί ευθύνης υπουργών) και όχι λόγω «ασυλίας» των βουλευτών, η οποία δεν υπάρχει. Οι υποθέσεις όμως αυτές αρχειοθετούνταν, λόγω του συντόμου χρόνου παραγραφής των, που προβλέπεται από τον νόμο. Αυτά όμως δεν ισχύουν για το Έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο ΔΕΝ παραγράφεται ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι: Για να συνεχιστεί η ποινική διαδικασία στη Βουλή για την Εσχάτη Προδοσία, χρειάζεται –τυπικά-να δοθεί άδεια από την Βουλή, αρχομένη με την υπογραφή 35 βουλευτών. Αν όμως η άδεια αυτή δεν δοθεί-που προφανώς δεν θα δοθεί από την παρούσα προδοτική σύνθεση της βουλής- αυτό ΔΕΝ σημαίνει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης, διότι το δικαίωμα χορήγησης άδειας μεταβιβάζεται στις επόμενες Βουλές, εσαεί!! Αυτό συμβαίνει διότι το έγκλημα αυτό ΔΕΝ παραγράφεται.  Συνεπώς, η υπόθεση αυτή θα τελειώσει υποχρεωτικά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, από μια πραγματικά πατριωτική βουλή, η οποία ελπίζω να είναι η επόμενη βουλή, όπως αυτή θα προκύψει από τον κυρίαρχο λαό, ο οποίος θα πρέπει να ψηφίσει κυρίως με αυτό το κριτήριο. Να εκλέξει δηλ. ανθρώπους αποφασισμένους και ικανούς να δικάσουν τους εθνοπροδότες. Η τύχη των προδοτών είναι πλέον στα χέρια του Λαού.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όλες οι δίκες για Εσχάτη Προδοσία, ανά τον κόσμο και σε όλη την παγκόσμια ιστορία, έχουν διεξαχθεί με ΕΙΔΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ των νομοθετικών σωμάτων (βουλών), ακόμα κι εκτός των υφισταμένων Συνταγμάτων!!

Μα τι εννοείτε κύριε Αντωνίου; Ότι οι πρωταίτιοι της εθνικής μας καταστροφής μπορεί  να δικαστούν εκτός του υφιστάμενου Συντάγματος;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Βασική αρχή του δικαίου, είναι ότι: Είναι αδιανόητο και άδικο, οι προδότες που κατέλυσαν το Σύνταγμα, να απαιτούν κι εμείς να δεχόμαστε, να δικαστούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος, που οι ίδιοι κατέλυσαν! Με τον τρόπο αυτό δικάστηκαν ο Λουδοβίκος 16ος (Γαλλική επανάσταση), οι εγκληματίες του 2ου παγκοσμίου πολέμου στην δίκη της Νυρεμβέργης και οι δωσίλογοι της Γερμανικής Κατοχής στην Ελλάδα, από την κυβέρνηση του Ν. Πλαστήρα. «Η βία δεν προστατεύει μόνο την τυραννία. Η βία προστατεύει και την Δημοκρατία! Με την διαφορά ότι η τελευταία είναι νόμιμη βία, ήτοι βία με Ηθική, για την αποκατάσταση της προστασία της Δημοκρατίας και Λαϊκής εξουσίας».

Δεν μου απαντήσατε όμως στο αρχικό μου ερώτημα, κύριε Αντωνίου. Η αριστερά που εκπέμπει έντονα αντιμνημονιακό λόγο, γιατί δεν συγκεντρώνει 35 υπογραφές βουλευτών της ώστε να προωθηθεί η  μήνυσή στο Ειδικό Δικαστήριο;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Η άρνηση και αποσιώπηση από την Αριστερά, του ιστορικού γεγονότος, της κατηγορίας δηλ. μιας ολόκληρης εν ενεργεία κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας για Εσχάτη Προδοσία, αποκαλύπτει τον ύποπτο ρόλο –που κατά την γνώμη μου συνιστά συνέργεια στην εσχάτη προδοσία- της Αριστεράς, στην πολιτική σκηνή. Όλων το κίνητρο είναι ο μηνιαίος μισθός των, τον οποίο κόβουν από το πτώμα της Ελλάδος και τα σώματα και τις ψυχές των προδομένων και βασανισμένων Ελλήνων. ΟΛΟΙ ένας ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ είναι. Ο Σύριζα και το ΚΚΕ, έχουν δανειστεί εκατομμύρια ευρώ, για την προπαγάνδα των, από τις Τροϊκανές Τράπεζες («αγορές»), εκτός των επιχορηγήσεων που παίρνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΡΓΉ, η ώρα ήρθε για όλους.


Ο κ. Τσίπρας δεν ζητούσε να διαγραφεί ως επαχθές το χρέος της Ελλάδος; Σήμερα αντιθέτως, ισχυρίζεται ότι πρέπει να πληρώσουμε όλο το χρέος αλλά …με 3ετή αναστολή. Πώς τοσχολιάζετε;;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ο κ. Τσίπρας παίζει τον ρόλο του Πολιτικού Χαμαιλέοντα και Καιροσκόπου, του Εμπόρου της Πολιτικής του Συνείδησης, αν έχει. Πουλάει την Ελλάδα –κατά την  γνώμη μου-για 7.500 ευρώ που έχει δανειστεί από τις Τροικανές Τράπεζες. Σημεία Παρακμής και Εκφυλισμού της Φυλής μας. Ο Ελληνικός Λαός, χρωστάει στην Ιστορία του και την Ανθρωπότητα μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ….Κηρύττουμε εμείς το τέλος του Μεσαίωνα, και την αρχή της Αναγέννησης από τις επόμενες εκλογές.

Μήπως κύριε Αντωνίου,  η υπόθεση επιχειρηθεί να… ξεχαστεί και από την επόμενη Βουλή αλλά και τις επόμενες, στην προσπάθεια το ένα πολιτικό σύστημα να στηρίζει το προηγούμενο;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Όχι, γιατί οι επόμενες βουλές θα αποτελούνται από εμάς!! Υπάρχουν και υγιείς δυνάμεις στην Ελλάδα. Ελλάδα σημαίνει ΑΘΑΝΑΣΙΑ. Δεν θα ξεχάσουμε κι ορκιζόμαστε γι’ αυτό. Αν το κάνουμε, να μας κρεμάσουν κι εμάς.

Σαν πολύ αισιόδοξος εμφανίζεστε. Από ποιους θα δικαστούν οι πρωταίτιοι της εθνικής καταστροφής; Πάλι τα ίδια κόμματα θα συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές και λίγο ως πολύ αυτά θα ξανά-εκπροσωπήσουν τον λαό.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Δεν συμφωνώ. Ήδη δημιουργούμε και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε τη δημιουργία ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, που θα φέρουν την Αναγέννηση στην Ελλάδα, αφού καταστρέψουν τον πολιτικό και Ηθικό Μεσαίωνα της Ελλάδος. Θα καταστήσουμε την Ελλάδα και πάλι Μάνα ΙΔΕΩΝ κι όχι Μηδεία που τρώει τα παιδιά της (τις Ουμανιστικές Ιδέες της).

Είναι αλήθεια ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαϊωάννου, επιχείρησε να τεθεί στο αρχείο η μήνυσή σας;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ναι, είναι γεγονός και καταγγέλλω την ωμή επέμβαση του νυν υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος από του βήματος της βουλής παρενέβη και υπέδειξε στην αρμόδια εισαγγελέα να αρχειοθετήσει την μήνυσή μου, πράγμα που επεδιώχθη να γίνει πρωτόδικα. Αλλά τελικά η Δικαιοσύνη, πρώτα στο πρόσωπο της εισαγγελέως Εφετών Άννας Καλουτά και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιου Κατσιρώδη, έκριναν την μήνυσή μου βάσιμη και ότι «προκύπτουν στοιχεία που έχουν σχέση με τα καταγγελλόμενα εγκλήματα στην μήνυση» διαβιβάζοντας την μήνυση-μετά από τρία βασανιστικά αυστηρά εισαγγελικά φίλτρα εξέτασής της-στην βουλή.

Ενώ εσείς είχατε το σθένος να μηνύσετε ευθέως βουλευτές για εσχάτη προδοσία, γιατί δεν πράττουν κάτι ανάλογο δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι γνωρίζουν τους νόμους καλύτερα από εσάς και θα μπορούσαν να τεκμηριώσουν με περισσότερα επιχειρήματα την μήνυση; Φοβούνται;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ:  Απολύτως εύστοχο το ερώτημά σας. Η ευθύνη δεν είναι μόνο της αδρανούς Δικαιοσύνης, αλλά των μεγαλοσχημόνων «καθηγητών συνταγματικού δικαίου» και της νομικής, της Ακαδημίας Αθηνών και του Δ.Σ.Α!! Γιατί ένοχα σιωπούν; Θέλω να καταγγείλω ότι έχω ζητήσει δημόσια και προσωπικά την συνδρομή των στην μήνυσή μου από συγκεκριμένους Καθηγητές (Κ. Χρυσόγονο) και εγγράφως από τον Δ.Σ.Α και μου την έχουν ΑΡΝΗΘΕΙ. Ο δε Πρόεδρος του Δ.Σ.Α, Αδαμόπουλους, μόλις άκουσε το όνομά μου, προσπάθησε να με ΔΙΩΞΕΙ από το γραφείο του…με αποτέλεσμα να τον …γλυτώσουν από τα χέρια μου, η «φρουρά» του Δ.Σ.Α. Η Ελλάδα έχει γεμίσει δωσιλόγους. Πάντα είχε και θα έχει, δυστυχώς. Αλλά…κρατάω λίστα δωσιλόγων…Η Συντακτική πράξη αρ.1/06-11-21044 της Κυβέρνησης Πλαστήρα, με την οποία παραπέμφθηκαν σε δίκη όλοι οι δωσίλογοι, ισχύει ακόμα, και αυτήν θα ενεργοποιήσουμε να δικάσουμε όλους τους δωσίλογους, συμπεριλαμβανομένων και των δημοσιογράφων.

Εσείς κύριε Αντωνίου φοβάστε; Δέχεστε απειλές για την ζωή σας;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ:  Όχι κύριε Βραχιολίδη, έχω κρεμάσει από μικρός την Κάπα μου…

Οι αγανακτισμένοι αντί να ξεσηκωθούν, τώρα ειδικά που τα μέτρα γίνανε ακόμη πιο βάρβαρα, δείχνουν φοβισμένοι και …κλεισμένοι στο καβούκι τους. Τελικά οι Έλληνες συμβιβάστηκαν με την ιδέα της υποδούλωσης κύριε Αντωνίου; Μήπως οι διεθνείς τοκογλύφοι πόνταραν στον έμφυτο –όπως λένε- ραγιαδισμό που έχει μέσα του ο Έλληνας;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Το θέμα της έλλειψης επαναστατικότητας του Έλληνα-δυστυχώς- έχει ιστορικές, θρησκευτικές και πολιτικές διαστάσεις, οι οποίες χρειάζονται μια διάλεξη για να αναλυθούν. Όμως το προφανές και από τους σημαντικότερους παράγοντες, είναι η διαχρονική ατιμωρησία των Προδοτών, αρχομένης από τους Φαναριώτες και Κοτζαμπάσηδες της Τουρκοκρατίας, των δωσιλόγων της Κατοχής και των συνεργατών της Χούντας του `67. Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα. Η Τιμωρία των Προδοτών της παρούσας βουλής θα δείξει την δύναμη που έχει ο πολίτης στις δημοκρατίες. Αυτό δείχνει άλλωστε και η δική μου μήνυση και η ιστορική της εξέλιξη. 

Το Σύνταγμα προβλέπει ότι σε περίπτωση που παραβιάζεται, τότε η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον λαό, ο οποίος καλείται να το υπερασπιστεί με κάθε μέσο. Πώς θα μπορούσε ο λαός να επαναφέρει την τάξη και τη δημοκρατία, την ώρα που η Κυβέρνηση απαντά με χημικά και ξύλο; 
ΑΝΤΩΝΙΟΥ:  Εδώ προκύπτουν ευθύνες για την Αστυνομία και τον Στρατό, οι οποίοι πρέπει να ακολουθήσουν τον λαό και να τον συντρέξουν επικουρικά  ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ κατά των προδοτών και ξένων κατακτητών. Η Αστυνομία και ο Στρατός ΟΦΕΙΛΟΥΝ να επέμβουν ως ΑΡΩΓΟΙ –κι όχι επικεφαλής- της ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Τα διευκρινίζω αυτά για να μην θεωρηθώ ότι καλώ τον στρατό σε δικτατορία. Ευθύνη του Στρατού –ιδιαίτερα- είναι η Προάσπιση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος. Μάλιστα στην μήνυσή μου έχει ζητήσει από τον Εισαγγελέα να εξετάσει και τις ευθύνες του σιωπώντος Στρατού. Καλώ της Αστυνομία να ενωθεί με τα αδέλφια της κι όχι να τα ξυλοκοπεί, διότι ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΕΙ…και θα λογοδοτήσουν και αυτοί για το έγκλημα που διέπραξαν την 28-29 Ιουνίου και 19-20 Οκτωβρίου 2011.

Υποβάλατε την μήνυση για εσχάτη προδοσία επί Κυβερνήσεως Παπανδρέου. Σήμερα, που στην Κυβέρνηση Παπαδήμου συμμετέχουν και τα κόμματα ΛΑΟΣ και Ν.Δ. εάν ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο που συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση, τα δεδομένα αλλάζουν. Σε αυτή την περίπτωση θα υποβάλετε νέα μήνυση και σε περισσότερους βουλευτές;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Μόλις η νέα Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση, με όρους όμοιους με την παλαιά προφανώς, θα καταθέσω αμέσως και μήνυση εναντίον της.

Ο λαός έχει πάθει κατάθλιψη, έχει χάσει την αισιοδοξία του. Εσείς αισιοδοξείτε για το μέλλον αυτού του λαού και της χώρας;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Αισιοδοξώ απολύτως, διότι ότι και να έχουν υπογράψει οι νυν προδότες, θα καταργηθούν άμεσα από την νέα Βουλή, με τον 2ο νόμο που θα ψηφιστεί στην βουλή την  1η μέρα λειτουργίας της. Ο 1ος νόμος θα είναι η παραπομπή για εσχάτη προδοσία των δωσιλόγων. Αυτό το γνωρίζουν οι ξένοι κατακτητές, και γι αυτό δεν αγοράζουν τίποτα από τα διαμοιρασμένα ιμάτια της Ελλάδος και γι’ αυτό ζητούν απελπισμένα και τις υπογραφές της προδοτικής αντιπολίτευσης, οι οποίες όμως ουδεμία πολιτική και νομική δεσμευτική ισχύ έχουν.
Ανώτατα Δικαιακή Αρχή, είναι αυτή της εθνικής κυριαρχίας και Δημοκρατίας. Δηλαδή η «Λαϊκή εξουσία» (άρθρο 1 Συντ). Κι αυτή θα ασκήσουμε, όπως έχουμε καθήκον και υποχρέωση και θα ακυρώσουμε σε μισή ώρα ΟΛΕΣ τις συνθήκες και νόμους που ψήφισε η σημερινή προδοτική βουλή. ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ..
Τέλος θέλω να προσθέσω ότι όλο το πολιτικό ιστορικό της Προδοσίας της  Ελλάδος, όλα τα απόρρητα δικαστικά μου έγγραφα και πολιτικά μου άρθρα, μαζί με πλούσιο έγχρωμο φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνονται στο νέο μου βιβλίο «στα χρόνια της τρόικας 2010-11… «Τα δάκρυα της Έλλης» (όπου Έλλη, η Ελλάδα). Ένα βιβλίο ιστορικό ντοκουμέντο, που ελπίζω να μπει σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Το βιβλίο το εξέδωσα και το διακινώ μόνος μου, διότι κανείς εκδοτικός οίκος δεν δέχτηκε να το εκδώσει!!

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive