Pages

Search This Blog

Wednesday, February 15, 2012

Περίεργα «παιχνίδια» Ραγκούση – Ψυχάρη με τα ταξί ... (ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ...ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!)

ragtaxi
Μπορεί να μην είναι πλέον υπουργός Μεταφορών, όμως ο Γιάννης Ραγκούσης θεωρεί ότι ακόμη μπορεί να παίζει παιχνιδάκια αγωνίας με τους ταξιτζήδες οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς να τελειώσει η ιστορία με το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους στη βάση που έθεσε ο νυν υπουργός Μάκης Βορίδης.
Πώς έπαιξε αυτή τη φορά; Με μια ... διαρροή που υιοθέτησαν τα Νέα του κ. Ψυχάρη (έχει σχέση άραγε η εφημερίδα με τον... διατελέσαντα και υποψήφιο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ;).
Σύμφωνα με τη διαρροή αυτή με τίτλο «Ο Γιάννης δικαιώνεται» ο κ. Ραγκούσης «αισθάνεται δικαιωμένος» γιατί – όπως αναφέρει το δημοσίευμα – «το κείμενο της νέας δανειακής σύμβασης που υπερψηφίστηκε την Κυριακή περιλαμβάνει και την υποχρέωση πλήρους απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί»!
Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω τα Νέα υποστήριξαν ότι την υποχρέωση αυτή την «ψήφισε ησύχως και ο διάδοχος του Ραγκούση στο υπουργείο Μεταφορών Μάκης Βορίδης»!
Όπως είναι φυσικό οι ταξιτζήδες αναστατώθηκαν. Και δικαίως! Διότι φάνηκε σα να πήγαν περίπατο τα πληθυσμιακά και περιβαλλοντικά κριτήρια που είχε καταφέρει να κερδίσει ο Βορίδης.
Κάτι βέβαια που δεν συνέβη. Απλά ο Ραγκούσης θέλησε με τη διαρροή αυτή να σπείρει καινά δαιμόνια και να ακυρώσει την καλή σχέση των ταξιτζήδων με τον νυν υπουργό Μεταφορών. Ευήκοο ους στην διάθεση του «Γιάννη» να «παίξει» έτεινε ο κ. Ψυχάρης και τα Νέα.
Ο Βορίδης από την πλευρά του άστραψε και βρόντηξε. Και στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα έκανε σαφές ότι «στο νέο οικονομικό πρόγραμμα επαναλήφθηκαν, με χρόνο εκπληρώσεως το πρώτο τρίμηνο του 2012, αυτούσιες και χωρίς την παραμικρή αλλαγή, οι υποχρεώσεις της χώρας που ήδη προβλέπονταν από την πέμπτη επικαιροποίηση του προηγουμένου μνημονίου για το τελευταίο τρίμηνο του 2011 και οι οποίες έχουν ήδη ληφθεί υπόψη από το Υπουργείο στο προταθέν προς διαβούλευση στην τρόϊκα νομοσχέδιο». Πολύ απλά δηλαδή δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας αφού τα πληθυσμιακά και περιβαλλοντικά κριτήρια παραμένουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews.gr στην όλη φασαρία ενεπλάκη και ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος. Ο οποίο όχι μόνο συνομίλησε τηλεφωνικά με τον κ. Ψυχάρη – λέγεται ότι τον στόλισε με πολλά «γαλλικά» - αλλά έκλεισε και ραντεβού μαζί του το απόγευμα για να του τα ψάλλει από κοντά!
Όσο για τη σχέση Νέων – Ραγκούση συνεχίζει να αποτελεί ένα θέμα. Κυρίως όταν έχει να κάνει με την αγωνία δεκάδων χιλιάδων επαγγελματιών!

diktyo

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive