Pages

Search This Blog

Monday, February 13, 2012

ΤΟ "ΟΡΦΑΝΟ" ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...... ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ "ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ" ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!...

.... ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ....ΚΑΙ ... ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!!


"Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε πάνω του την Ελλάδα με πολύ μεγάλο κόστος. Πήρε πάνω του το φορτίο την κρισιμότερη ώρα. Αν ο Σαμαράς έλεγε όχι, η Ελλάδα θα είχε χρεοκοπήσει". Αυτή η δήλωση ανήκει στον πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε πριν λίγο στο Blue Sky. Δείτε το παρακάτω βίντεο και στο 5'.30'' θα ακούσετε αναλυτικά τι λέει για τον πρόεδρο της ΝΔ .
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει το πολιτικό του μέλλον, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει συζητήσει ακόμη με κανένα κόμμα. "Έγιναν όλα τόσο ξαφνικά που ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Δεν έχω κανένα σχέδιο στο μυαλό μου", είπε.
Σε ότι αφορά τη διαφοροποίηση του με το Γιώργο Καρατζαφέρη, τόνισε : "Διαφώνησα με αυτή τη στάση. Επέλεξα στρατόπεδο και ψήφισα κατά συνείδηση. Απ' όποια θέση, θα προασπίσω με ίδιος πάθος τις ιδέες μου".
Επισήμανε επίσης την "ιδιομορφία", όπως τη χαρακτήρισε, που διέπει τη διαγραφή του ίδιου και του Μάκη Βορίδης σε σχέση με τις διαγραφές των υπόλοιπων βουλευτών "Οι υπόλοιποι 42 βουλευτές διεγράφησαν επειδή ψήφισαν όχι, μόνο εμείς οι δύο ψηφίσαμε επειδή ψηφίσαμε ναι. Το δικό μας είναι το πιο δύσκολο ναι".
greekznews

No comments:

Post a Comment

Followers

Popular Posts

Blog Archive